Opettajat

Opettajat

Rosi Brook

Rosi

Rosi on valmistunut Centro de Superación para la Cultura de la Habana -keskuksesta esiintyväksi ammattitanssijaksi.

Hän on työskennellyt kuusi vuotta tanssijana useissa ryhmissä Kuubassa eri paikoissa, joista esimerkkeinä el Palenque, los Wuemileres, useita hotelleja ja eri Kuuban karnevaalit. Rosi on samalla esiintynyt useissa Kuuban eri provinsseissa. Rosi on myös työskennellyt kahdesti Mexicossa showryhmän ja Jovenes del Esten (Kuuba) karnevaaliryhmän kanssa - näissä ryhmissä hän oli "primera bailarina" eli ryhmän soolotanssija. Kuubassa ja Meksikossa Rosi opetti ryhmiä ja antoi yksityistunteja.

Esityksissä hän on esittänyt eri tansseja, kuten cabaret, folkloristisia tansseja (rumba, palo, yoruba, ja muita), Haitilaisia tansseja, ja Kuuban perinteisiä ja populaaritansseja.

Havannassa tanssiessaan Rosi oli yksi Havannan suosituimpia afrokuubalaisen rumban tanssijoita - ja on vieläkin: kun hän Kuubassa käydessään käy Havannan huipputanssijoiden kansoittamissa rumbatapahtumissa, niin häntä haetaan tanssimaan jatkusti.

Rosi opettaa suomeksi ja espanjaksi ja hänellä on yli viiden vuoden opetuskokemus Suomessa, jossa hän on opettanut mm. Helsingissä, Tampereella, Turussa, Vaasassa ja Lahdessa, sekä useimmissa maan tunnetuimmista salsakouluista.