Ochun por lago
Rosi

Casa Ochun - Lisää rytmiä elämääsi!

Haluatko ehkä tanssia vain liikunnan ilosta vai haluatko oppia kuubalaisia tansseja pätevässä ohjauksessa? Molemmat onnistuvat Rosi Brookin kanssa.

Tanssi, niinkuin oikeastaan kaikki muukin, kannattaa opetella mahdollisimman pätevässä ohjauksessa - opit tanssit oikein ja saat yksilöllistä ohjausta myös ryhmätunneilla.

Salsa, reggaeton, afro-kuubalaiset tanssit, ... mm. näitä voit oppia mukavassa seurassamme. Koulumme ehdoton vahvuus on huipputason asiantuntemus opettamissamme tansseissa sekä siinä, miten niiden oppiminen tehdään helpoksi ja johdonmukaiseksi - myös suomalaisille.

Tanssi on yksi hauskimmista liikuntamuodoista ja hyväksi niin keholle kuin mielelle. Koulussamme yhdistämme tanssin, oikean tekniikan ja huvin.

Kuubalaiseen ilonpitoon kuuluu musiikki ja tanssi. Tule löytämään kanssamme se ilo,joka on luonteenomaista kuubalaisille silloin, kun he tanssivat!

Palveluihimme kuuluvat myös yksitys- ja ryhmätunnit tilauksesta, tanssiesitykset, salsa- tai latinomusiikki-dj, ja kauttamme järjestyy jopa salsaorkesteri.

Tervetuloa Casa Ochun ("O-tsun") -tanssikouluun - tanssin jumalattaren taloon!